FESTYN RODZINNY "S": Zapraszamy po karnety

piknik 2016 crop

W biurze Regionu przy ul. Łódzkiej 8/12 (tel. 34 360 55 70) można już kupować i odbierać zarezerwowane wcześniej karnety na tegoroczny Festyn Rodzinny "Solidarności", który odbędzie się w sobotę 3 września na terenie Ośrodka Szkoleniowo-Rekreacyjnego Strzelnica w Kochcicach koło Lublińca.
Wzorem poprzednich lat Region przygotowuje dwa rodzaje karnetów: dla dzieci i dla dorosłych. Karnet dla dzieci (30 zł) zapewnia nielimitowane korzystanie z atrakcji na placu zabaw (Park Atrakcji - park linowy, dmuchańce, autka elektryczne, a także Domek Gargamela) oraz następujące dania: nuggetsy z frytkami • ziemniak pieczony • lody/wata cukrowa/popcorn (do wyboru) • szaszłyk owocowy oraz napój. Karnet dla dorosłych (35 zł) obejmuje następujące dania: kiełbasa • karkówka • bigos oraz piwo. Przez cały czas Festynu muzyka na żywo do słuchania i do tańca, a także tor kartingowy, quady, tyrolka na terenie jednej z najciekawszych i najnowocześniejszych w kraju strzelnic o charakterze sportowo-myśliwskim.
Przypominamy o możliwości dofinansowania zakupu karnetów przez organizacje zakładowe. Dla niezmotoryzowanych posiadaczy karnetów Region zorganizował transport autokarowy. W okolicy Strzelnicy znajduje się duży bezpłatny parking niestrzeżony.
Tutaj dostępny jest plakat w formacie *.jpg. Prezydium Zarządu Regionu prosi o przekazanie informacji poprzez jego udostępnianie (tablica, mail, strona www, FB) członkom i sympatykom naszego Związku. Od piątku 12 sierpnia natomiast jest w dystrybucji wydanie "Gazety Solidarności" z plakatem A3.